Verhuur- en aannemingsbedrijf TH Verbree BV biedt gebruikte bouwmaterialen aan voor hergebruik. Op deze wijze draagt het bedrijf een steentje bij aan het milieu. Tegen aantrekkelijke tarieven kunnen goede bouwmaterialen worden aangeschaft, zoals kozijnen, balkhout, dakbeschot, dakpannen, vloerdelen, sanitair en radiatoren.

Demontage  tijdens onze werkzaamheden is nodig om milieuschadelijke stoffen te kunnen verwijderen en om alle voor hergebruik geschikte materialen zo ‘schoon’ mogelijk te kunnen scheiden. Recycling levert het hoogste milieurendement op.

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk materialen te scheiden tijdens onze werkzaamheden. Het gaat dan bijvoorbeeld om ijzer, aluminium, koper, kunststof, glas en hout. Schadelijke stoffen worden op een verantwoorde manier afgevoerd naar een gespecialiseerde afvalverwerker.

De vrijgekomen materialen worden door een recyclebedrijf bewerkt tot (secundaire) grondstoffen die klaar zijn voor een tweede leven. De industrie kan ze gebruiken bij de vervaardiging van nieuwe producten. Hierdoor hoeven minder primaire grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur. Dit ontlast het milieu en draagt bij aan de reductie van de CO2-uitstoot.